Хіти тижня. "ФСБ РФ только по ТВ крутые, а в реалии - тупые. Хунта все ближе. Привет, мыгыбы" - Фашик Донецький (фото)

Автор показав, як на окупованих територіях активізувалися українські партизани під носом в окупантів.

Фото:Facebook

"В мире бытует мнение о супер-пупер страшной ФСБ РФ. Ага. Только по ТВ они реально крутые, а в реалии - тупые. На фото - результат работы мыгыбы в оккупации." Про це пише у Facebook Фашик Донецький, передають Патріоти України, продовжуючи:

Напомню, что основную, типо контрдиверсионную деятельность на оккупированых рф территориях, проводят фсб и гру рф На фото, если присмотреться, видно плакаты от сбУ со словами "На тебе чекають вдома".

Для тех, кто не в курсе - это программа, которая пропагандирует и предлагает сепарам сдаваться А Хунта все ближе, одним словом. Привет, мыгыбы.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Але спочатку треба зосередитись на Україні": У Росії заговорили про "повернення" Аляски

субота, 4 травень 2024, 16:29

Російські депутати всерйоз обговорюють можливість окупації Аляски. Про це пише наближений до Кремля Telegram-канал, передають Патріоти України. Автори стверджують, що градус напруги між Росією та США продовжує наростати. У Державній думі країні-агресор...

"Радив би ФСБ звернути на неї увагу": Жорін постібався з росіянки за "публічне приниження" Abrams

субота, 4 травень 2024, 15:47

Заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін дотепно "постібався" з росіянки, яка влаштувала "публічне приниження" американського танка Abrams у Москві, передають Патріоти України. У своєму Telegram Жорін опублікував фрагмент відео, на як...