Хіти тижня. "Где вы были господа херои, когда без шума и пыли, под крики "Слава Украине" Крым оккупанту сдавали?" - блогер

Про військовослужбовця у Борисполі, який підстрелив місцевого мешканця, що незаконно пробрався на територію військової частини.

Ілюстрація:http://kp.ua/

"Героизм бьет ключем - "На территории воинской части в Борисполе произошла стрельба, и за незаконное проникновение в воинскую часть был ранен и задержан местный житель..."" - пише у своєму Facebook блогер Віталій Клім, передають Патріоти України, продовжуючи:

Похвально. Бдилка у воина на должной высоте, враг не прошел, знамя части вне опасности, хавчик и заначка в каптерке целы, значит сверли вояка дюрку под орден да считай что ты уже в купе на внеочередной... Ток по прибытию не забудь - бабе цветы дитю мороженька!

Пример достойный для подражания. А вопрос на засыпку незадачливым бывшим "друзьям-однополчанам", в свете проявленного мужества и боевой находчивости - а где ж вы были господа херои, когда часть за частью без писка, шума и пыли, да под бравурными криками "Слава Украине" Крым оккупанту сдавали?

И где ж тот столб позора на котором яйца покрытые "славой" болтаться будут? Эхх, видать не при этой жизни... А жаль! Видит Бог!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...