Хіти тижня. "Я медленно снимаю с себя юбку...": Ляшко жорстко покепкував з Савченко

Можливо Олег Валерійович був Надіним клієнтом, коли та працювала в сексі по телефоном. Ну переплутав кнопку, замість блакитної натис на рожеву.

Лідер «Радикально партії» Олег Ляшко на своїй сторінці в Facebook опублікував фотожабу на позафракційного народного депутата Надію Савченко, передають Патріоти України.

Ляшко пожартував над тим, що в молодості Савченко працювала в службі сексу по телефону.

«Секс по телефону з Надею Савченко», - написав Ляшко.Користувачі Мережі, коментуючи зображення, розділилися на два табори: одні вважали такий жарт надто образливим, другим же сподобався політичний гумор радикала.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: В РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...