Хіти тижня. Як Аваков підставляє президента, - Казанський

Ситуацію з позбавленням колишнього голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі громадянства України ініціював міністр внутрішніх справ Арсен Аваков для того, щоб підставити президента Петра Порошенка.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст і блогер Денис Казанський, передають Патріоти України.

"Вчора депутати оффрекордс пояснювали те, що відбувається так - історію з позбавленням громадянства продавив Арсен Борисович, щоб підставити Порошенка. За підсумками дня схиляюся до того, що це схоже на правду. Особливо якщо врахувати, що поїзд з Перемишля спочатку був затриманий на вимогу національній поліції (так передали по гучному зв'язку)" - написав він.

Казанський додав, що в цій ситуації Порошенко вже не може "здати назад".

"При цьому всі шишки в ситуації, що склалася дістаються в першу чергу саме йому», - підкреслив журналіст.

"Саакашвілі - політик подібного типу, якого вбиває рутинна робота, але який легко і швидко злітає у вирі бурхливих подій. По натурі він революціонер, як і Навальний. Він кайфує, коли його пресують. Особливо це добре помітно, коли знаходишся поруч і бачиш його живцем" - зазначив він.

Журналіст нагадав, що поки на Саакашвілі не звертали уваги, його рейтинг падав. "Звідси випливає простий висновок. Не можна створювати для Саакашвілі ситуацію, в якій він буде відчувати себе, як риба у воді. І ось, в той момент, коли, здавалося, ніякої небезпеки від Міхо вже не виходило, його раптово вирішили на рівному місці зробити героєм" , - акцентував Казанський.

"Знову ж таки, складно пояснити все це інакше, ніж чиїмось злим задумом. Саакашвілі - король піару. Він вичавив із ситуації максимум. Але він нічого не зміг би зробити, якби цю ситуацію для нього люб'язно не створили", - резюмував він.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Командир - козлина! Отправил на штурм, а себе забрал карту з деньгами и купили себе машину" - полонений окупант (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 8:40

Ростовцев Дмитро Володимирович, 20.07.1980, Саратовська область, 27-а стрілецька дивізія. . Командир обдурив, відправивши на штурм, забрав банківську картку солдата і купив собі на ці кошти авто. Ростовцеву вдалося втекти з розташування, але кордон пе...

Великі жертви не допомогли: Відхід Сил оборони з позицій не сприяє швидким тактичним успіхам росіян – ISW

понеділок, 29 квітень 2024, 8:24

Експерти Інституту вивчення війни вважають, що відхід Сил оборони з позицій від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки не сприяє росіянам у швидкому досягненні тактичних успіхів, і окупанти навряд чи зможуть досягти глибшого оперативно значущого проникн...