Хіти тижня. "Якщо це відбудеться, то це буде дуже страшно": З'явився новий прогноз третього Майдану

Семен Глузман вважає, що українська влада будь-якими способами намагається придушувати опір українців.

Третій Майдан в Україні буде страшним. Фото: uapress.info.

Третій Майдан в Україні призведе до катастрофічних наслідків і не матиме нічого спільного з боротьбою за краще життя. Таку думку висловив український психіатр, дисидент і колишній політв'язень Семен Глузман в інтерв'ю "Апострофу", передають Патріоти України.

Він розповів, що вважав українців, з якими зустрічався під час перебування в брежнєвських таборах "ферментом" опору влади.

"Коли був перший Майдан, я вирішив, що це підтвердження мого відчуття, що тут є фермент опору. З другим Майданом я знову вирішив, що це так - тому їм довелося так страшно придушити цей опір. А тепер я розумію вже, що якщо щось відбудеться, то це буде дуже страшно. І це не матиме відношення до опору. Це буде страшно, і я не хочу про це говорити", - заявив Глузман.

За його словами, влада намагається придушувати опір українців.

"Ми згасли, тому що більшість з нас живе в рамках якогось спеціально інспірованого страху перед державою. Ось взяти, наприклад, субсидії - це ж дуже страшна річ. Кожна людина, яка отримує субсидії, вже не піде нікуди, ні на який Майдан", - зазначив психіатр, підкресливши, що не через страх, а від залежності від влади.

"Це ментальність українця: спалахнемо, підемо, захистимо таких же, як ми, а потім все по-новому", - додав Глузман.

Він також констатував, що ті люди, які могли стати "гнітом" нового життя в нашій країні виїжджають.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...