Хіти тижня. "Ідіоти за поребриком тільки зараз зрозуміли, що весь цивілізований світ допомагає Україні у війні" - Роман Донік (фото)

На думку волонтера в Україні формується "правильний інтернаціонал" проти агресії РФ.

Іноземні військові на відкритті пам'ятника загиблим бійцям АТО на Дніпропетровщині. Фото:Facebook

У Дніпропетровській області у відкритті пам'ятника загиблим бійцям 93-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України брали участь іноземні військові, що викликало нервову реакцію у Росії. Про це написав у Facebook харківський волонтер, який надає допомогу силам АТО, Роман Донік, передають Патріоти України.

"Після відкриття пам'ятника загиблим героям 93-ї бригади за найближчим поребриком почали звучати істеричні нотки на цю тему. Дуже підбадьорили їх темношкірі бійці, які стоять в одному строю з українцями. Ідіоти тільки зараз зрозуміли, що весь цивілізований світ допомагає нам у війні. Що скоро з усього розвиненого світу приїздитимуть бійці, щоб убивати і вчити нас убивати", – заявив він.

Волонтер зазначив, що протистояння російській агресії – це "гігієна і профілактика".

"Люди, які воюють із російськими та проросійськими упирями, – це макрофаги імунної системи цивілізованого світу. Учора були не тільки темношкірі. Ще були бійці з розкосими очима. І навіть справжні руді шотландці. Рудий шотландець зняв із берета кокарду четвертого батальйону королівського шотландського полку і подарував моєму синові. Тож у нас тут уже утворюється цілий інтернаціонал. Правильний інтернаціонал", – підсумував він.

Як повідомляв волонтер раніше, вночі, напередодні відкриття, пам'ятник загиблим військовим облили фарбою, а банер 93-ї бригади порізали ножем.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Виждав момент і почав шмаляти... зробив ще контрольні постріли в голову і серце, а потім втік", - деталі розстрілу мобілізованим українцем командирів 10-го полку ЗС РФ

понеділок, 6 травень 2024, 0:55

Як вже інформували ПУ, 4 травня на окупованих територіях України військовий розстріляв командирів 10-го танкового полку ЗС РФ. Z-канали оповідають нові подробиці про "трагедію". Відомо, що стрілець – 50-річний українець Юрій Галушко. Вчора він розстріл...