Хіти тижня. "Їм байдуже, що там з українськими солдатами буде": Ярош розповів шокуючі подробиці закупівель в ЗСУ

І в Міністерстві оборони, і в інших структурах звикли до відкатів, наголосив нардеп.

Дмитро Ярош. Фото:уніан

Волонтери з Литви, які пропонували Міністерству оборони України варіанти співпраці, стикалися з вимогою відкатів. Про це в інтерв'ю Апострофу розповів командувач "Української добровольчої армією" і лідер українських націоналістів Дмитро Ярош, передають Патріоти України.

"Знаєте, якось приїжджали до мене волонтери з Литви. Є там такий Йонас, який з самого початку працює на Україну. Він сам швед, але в Литві живе довго. І Йонас розповідав, що коли вони заходять в якісь кабінети і пропонують представникам української влади якісь речі, відразу чують про відкати. І в Міністерстві оборони, і в інших структурах ", - зазначив Ярош.

За його словами, швидше за все, так само було з тим патронним заводом, будівництво якого анонсували в Україні.

"Хтось хоче дуже хорошу частку з тієї інвестиції. Їм байдуже, що там з українськими солдатами буде. Та й з державою в цілому. Тому що воно ж втече відразу собі десь за бугор, так вже накрали, тому може жити собі розкошуючи в якомусь Монако або ще десь", - уточнив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...