Хіти тижня. Історія, яка ніколи не відбувалася в середині січня шістнадцятого під Волновахою, або хто підірвав колону терористів

Волонтер Мартін Брест переказав кумедний діалог, який стався під час наради керівництва однієї з бригад у зоні АТО на Донбасі.

Відповідний запис з'явився на сторінці Бреста у Facebook, передають Патріоти України.

За словами волонтера, керівництво спробувало з'ясувати, хто з українських бійців знищив колону терористів на Донбасі. Однак жоден із присутніх на місці офіцерів не наважився в цьому зізнатися, щоб не потрапити під покарання через порушення Мінських угод.

Далі - мовою оригіналу:

"Нарада в бригаде. Расширенная, сидит человек пятьдесят.

Нарада идет два с половиной часа, уже нудно, кирпичный зал на первом этаже недостроя с трудом вмещает всех. Хочется курить, кофе и обратно домой. То есть на позицию.

Половина дремлет.

Комбриг: Так, последний вопрос (все облегченно вздыхают). Позавчера под П. расхреначили колонну сепаров. Два Урала и какая-то броня. Один был с бэка, второй - человек двенадцать. Положили хорошо, со второго раза накрыли. По перехвату - мрак, супостат в ах.е. У меня один вопрос.Кто?

Все молчат и мнутся. Замкомбрига обводит всех тяжелым взором и вздыхает.

Комбриг: Начальник артиллерии, есть что сказать?

Начарты (поднимается, одергивает пиксельную куртку): Весь бэка на складе, кроме выданного. Перерасхода нет. Учбові стрільби проводяться згідно плану на місяць.

Комбриг: Понятно. Учбові стрільби... так. Командир артдивизиона?

Комдив (всхрапывает, открывает глаза, очумело вертит головой, встает): Доповідаю. Комплектність дивізіону - сорок п'ять відсотків, дві машини не боєготові, основна потреба - стволи та ПММ, але наш гсмщик, скотина, я ж вам доповідав...

Комбриг: Короче! Ты или нет?

Комдив: Нет.

Комбриг: Понятно... таааак... командир реактивщиков?

Комбатр: Я за него! Это не мы. Нам нельзя. Но если можно - вы только скажите...

Комбриг: Ладно, ладно. Не торопись, будет и у тебя возможность. Кто остался? Командир танкового батальона?

Комбат: Без подій.

Комбриг: Хм. Ты работал?

Комбат: Все танки стоят в А., обсе проверяет.

Комбриг: Слушай. Колонну уработали хорошо. Дело пахнет орденом. Я спрашиваю - это ты?

Комбат (задумчиво): Орденом... орден - это замечательно. Хотя... Орден дадут или нет - неизвестно. А звиздюлей можно прямо сейчас отхватить. (решительно) Нет. Не я."

"Ця історія не має нічого спільного з реальністю і ніколи не відбувалася в середині січня шістнадцятого року в Волноваському районі Донецької області", - підвів підсумок розповіді Брест.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...