Хіти тижня. Юлії Володимирівній "слабо": Тимошенко підтвердила політичну відданість Медведчуку та Путіну - аналітик

Лідер ВО «Батьківщина» традиційно проігнорувала сьогоднішнє голосування в Верховній Раді за закон, який визначає Росію агресором і окупантом, що свідчить, про відданість Тимошенко колишньому бізнер-партнеру та російському президенту.

Фото: Politeka.Лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко традиційно проігнорувала сьогоднішнє найважливіше голосування в Верховній Раді за закон, який визначає Росію агресором і окупантом, таким чином підтвердила політичну відданість своєму давньому партнеру Віктору Медведчуку і політичному Босові - Володимиру Путіну. Про це у своєму блозі пише український політичний аналітик Павло Нусс, передають Патріоти України.

За його словами, нардеп Надія Савченко, наприклад, незважаючи на лавину критики на її адресу, показала себе, як більш щира «захисниця» України, і прямо розкритикувала стратегію держави щодо повернення Донбасу або України на Донбас, не боячись політичних наслідків. Вона, на відміну від Тимошенко, прямо декларує свою позицію «діалогу» з ворогом. Юлії Володимирівній "слабо", в цьому питання їй ще треба повчитися сміливості, яка є у Савченко.

Опублікував: Олександр Смаглюк

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...