Хіти тижня. Кадиров готовий виступити проти Росії (відео)

Глава Чеченської Республіки Рамзан Кадиров заявив, що готовий піти проти Росії, якщо влада країни підтримає нинішній уряд М'янми, який утискає мусульман.

Рамзан Кадиров

Про це Кадиров заявив під час Instagram-трансляції, яку пізніше виклали на YouTube, передають Патріоти України.

«Якщо навіть Росія буде підтримувати тих шайтанів, які скоюють злочини, я проти позиції Росії. У мене є своє бачення, своя позиція», - підкреслив він.
Кадиров розповів, що йому багато разів пропонували ввести війська в М'янму, проте він не може прийняти таке рішення одноосібно. Глава Чечні впевнений, що «сьогодні ніхто не буде підтримувати вбивць і насильників», однак він підкреслив, що до політиків треба ставитися з розумінням, тому що «є певні нюанси державної політики».

Нагадаємо, в М'янмі минулого тижня в результаті зіткнень між армією і поліцією і представниками етнічних меншин рохінджа, які сповідують іслам, були вбиті не менше 400 чоловік. Ще 40 тисяч рохінджа втікли в сусідній Бангладеш.

У відповідь на це 3 вересня в Москві відбувся масштабний неузгоджений мітинг мусульман. А 4 вересня багатотисячний мітинг на підтримку рохінджа повинен відбудуться в Грозному.

Опублікував: Олег Устименко

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....