Хіти тижня. Хороші знайомства? Працівник АП звів величезний маєток в історичному районі Києва (фото)

"Це - Олексій Горащенков. Маловідомий працівник Адміністрації Президента, донедавна непублічна людина в політиці. Цього тижня звернув на себе увагу одразу з декількох причин", - пише на своїй сторінці в Фейсбук Natalie Sedletska, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Саме на нього вказала колишня очільниця департаменту НАЗК Ганна Соломатіна, як на "куратора НАЗК з Адміністрації Президента".

І він, і дружина - майже все життя на держслужбі. В декларації Горащенков засвітив "недобуд" на 600 квадратів.

Valeriya Egoshyna знайшла цей "недобуд". Це - великий маєток в історичному районі Києва, на Подолі, на тихому Смородинському узвозі.

"Об'єктом незавершеного будівництва" він є лише формально. Родина там живе вже не перший рік - судячи з акаунтів дітей в соцмережах. Але в експлуатацію офіційно будинок не введений - тому наприклад, по реєстрах його не знайти.

Землю під будівництво в цьому історичному тихому центрі родина Горащенкових отримала безкоштовно. За рішенням Київради.

Щоб звести маєток - вирубали старі дерева, судячи з історичних супутникових фото Google Earth.

P.S.: Працівника АП Олексія Горащенкова називають одним з імовірних переможців на посаду голови Державного бюро розслідувань. Оголошення результатів має відбутись вже сьогодні".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...