Хіти тижня. "Коломия - це базарний свинарник": Журналіст розкритикував одне з найпопулярніших туристичних міст (фото)

Перлина Івано-Франківщини прикро вражає безгосподарністю "батьків міста". Осередок з давніми традиціями та історією, з таким потенціалом пропадає, бо опинився "в руках ідіотів...", вважає автор

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку --- у соціальній мережі Facebook. Далі - словами автора.

Василь Крутчак, журналіст

За два дні був в Коломиї і Яремче. Яремче - реально круто. За останні роки дуже сильно все змінилось в позитивну сторону. Відчувається, що місцева влада зацікавлена в розвитку та комфорті міста.

Коломия з точністю і навпаки - базарний свинарник. Жлобні вивіски магазинів одна на одній в центральній частині міста.

Заїзджав в село Гвіздець, Коломийського району, там знаходиться недіючий Бернадинський монастир і костел непорочного зачаття найсвятішої Діви Марії (1735р.) в аварійному стані.

І таких будівель в Коломиї та Коломийському районі, які б могли притягувати туристів достатнього, якщо б вони були в належному стані!

Але здається, що місцеві чиновники х#й ложили на Бернадиський монастир та на решту будівель. Їм простіше понакладати жлобських ларьочків по всьому центру міста (без відповідної документації) і косити бабло за оренду.

Або організувати «Клуб коломийців» і як ті долбо#оби гратись в масонів і мірятись між собою х#ями.

Коментатори підтримали журналіста:



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...