Хіти тижня. "Країна недолюблених і недотр*ханих людей!?" - Ганапольський в ефірі про Україну

Журналіст заявив, що "кидатися каменюками під Верховною Радою українці можуть, Майдани збирати можуть, а поговорити про любов не можуть".

Матвій Ганапольський. Фото:iPress.ua

Матвій Ганапольський дозволив собі в ефірі некоректне висловлювання на адресу українців. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на допис Валентини Руденко у Facebook.

"Ведучий українського телеканалу "Прямий" Матвій Ганапольський запитує в ефірі: "Україна - країна недолюблених і недотраханих людей!?" Я подумала мені почулося. На жаль ні, мені не примарилось - це прозвучало о 20.40, щойно ,в середу, 18 жовтня, 2017 року".

Також, за її словами, Ганапольський додав: "Кидатися каменюками під Верховною Радою ви можете, Майдани збирати можете, а поговорити про любов не можете..."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Саммит мира в Швейцарии: завышенные ожидания или сдержанный оптимизм - Злий Одесит

субота, 4 травень 2024, 9:05

Как известно, 15 и 16 июня в швейцарском Бюргенштоке пройдёт саммит мира по Украине, в ходе которого будут обсуждены вопросы урегулирования войны, а так же создание дорожной карты участия России в мирном процессе. О проведении данного саммита заявлялос...

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...