Хіти тижня. Маніяк-імпотент Путін в допомогу: Топ-модель розповіла про сексуальні домагання в Росії

За словами дівчини, відсутність сексуальних домагань в Росії – заслуга мудрого вождя Володимира Путіна і його політики.

Учасника конкурсу «Міс Всесвіт-2017» Ксенія Александрова розсмішила мережу висловлюваннями про сексуальні домагання в Росії. Відповідний пост опублікував блогер Рустем Адагамов, передають Патріоти України.

«Я вважаю, що в Росії немає ситуації з сексуальними домаганнями, по типу Харві Вайнштейна, завдяки Володимиру Путіну та його політиці», – зазначила модель.

У той же час користувачі мережі побажали моделі і далі «залишатися такою красунею».

«Ще одна з серії життя при Путіні налагоджується», – сказав Валерій Пушкарьов.

«Це найпрекрасніша цитата за минулі 30 років! З моменту “в СРСР сексу немає”. Прогрес очевидний: відсутність сексуальних домагань – заслуга мудрого вождя», – підкреслила Юлія Лінчевський.

«А ще завдяки Кадирову. Красуня, такий і залишайся», – уточнив Владлен Полещук.

«Замість мозку дали титул», – сказав Сергій Ладигін

«І сонце в Росії встає, тільки завдяки його миролюбній політиці», – сказав користувач Ortego Pabo.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....