Хіти тижня. "Міцні господарники - це діагноз": Блогер вжахнувся "застоєм" великого промислового міста (фото)

Місто неначе законсервувалося в 2006 році.

Журналіст і блогер Денис Казанський жахнувся тим, як за 10 років Кривий Ріг зовсім не змінився. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Казанський зазначив, що з 2005 по 2006 рік жив і працював в місті, але напередодні вперше за 11 років знову відвідав його. "Я очікував всякого. Але раптом виявилося, що за 11 років не змінилося практично нічого! У тій частині міста, де я жив - 95-й квартал, проспект Гагаріна, Соцмісто, все так і залишилося, як було", - розповідає Казанський.

Журналіст додає, що відбулися деякі зміни, але вони незначні. Місто неначе законсервувалося в 2006 році, помічає він. Казанський здивований, що таке велике промислове місто не розвивається.

"Я очікував побачити якісь разючі зміни, я думав, що побачу всюди нові торгові центри, будинки, що будуються, нові автобуси. А побачив рівно те ж місто, з якого виїхав в 2006 році. Все-таки міцні господарники - це діагноз", - додав блогер.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...