Хіти тижня. Моя битва за життя: Волонтер Яна Зінкевич показала вражаючі світлини

Волонтерка оприлюднила фото, які були зроблені взимку 2016 року та влітку 2017 року, чим довела свою нестримну жагу до життя.

Яна Зінкевич. Фото: Радіо ТРЕК.Волонтер, доброволець-медик, командир медичного батальйону "Госпітальєри" Яна Зінкевич показала вражаючі фото, як відновлювалася після серйозної аварії, що сталася у грудні 2015 року. Знімки Зінкевич опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

Зазначимо, що волонтерка оприлюднила фото, зроблене взимку 2016 року та влітку 2017 року. На першому – вона перебуває в лікарні, а на другому – потискає руку президенту України Петру Порошенку на відкритті реабілітаційного центру в Сумах.

"Битва за життя. Ці два фото розділяє час, трохи більше року..Зима 2016 року..літо 2017 року. Вердикт лікарів, як ізраїльських, так і українських, що навіть не говорячи про те що мої травми були несумісні з життям, після перенесеної тяжкої операції на хребті, я ніколи не зможу ходити та ніколи не зможу мати діток. Декілька місяців повністю лежача, величезні старання для відновлення, і ось у жовтні 2016 року (опісля того, як виявилося, що я була вагітноюю весь той час при лікуванні), я народила донечку Богдану. А сьогодні, на відкритті реабілітаційного центру в Сумах, зустріч із побратимами, губернатором та президентом – "на своїх двох"!" –написала Зінкевич.

"Ну що ж, перший крок я вже зробила, тому можна вважати що моя реабілітація розпочалася, тому побачимо, що буде далі", – додала волонтерка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...