Хіти тижня. "Мосійчук присвоїв собі теракт заради самопіару?": Мінери-підривники вважають, що нардеп випадково став жертвою вибуху

На думку фахівців терористи полювали за відставним полковником МВС Михайлом Мормілем.

"Оце так поворот справи! На всі 180 градусів. Фахівці, мінери-підривники вважають, що не поодинокий перехожий, відставний підполковник МВС Михайло Морміль став випадковою жертвою теракту, а навпаки", - пише на своїй сторінці у Facebook журналіст Ростислав Демчук, передають Патріоти України.

"Тобто, нардеп Ігор Мосійчук, його охоронець Руслана Кушнір і політолог Віталій Бала випадково стали жертвами вибуху. Терористи ж полювали за Михайлом Мормілем.

На відео чітко видно, як тільки Михайло Морміль порівнявся з моторолером, на якому містилася вибухівка спрямованої дії - вона спрацювала. Основна вибухова потуга вдарила саме в Морміля. Офіцера було понівечено так, що правоохоронці довго не могли його ідентифікувати. По Мосійчуку, Кушніру і Балі вдарила вже менш потужна хвиля, яка розійшлась "віялом" від епіцентру.

Уважні люди також звернули увагу, що мопед з вибухівкою був припаркований далеко від автомобіля Мосійчука. І вибух не досягнув його. Та й сам вибух був спрямований у протилежний бік від того, куди рухались люди, що вийшли з приміщення телеканалу "Еспресо".

Цілком припустимо, що перебуваючи в шоці й знетямі Ігор Мосійчук та інші люди, з подачі Антона Геращенка, відразу вирішили, що замах був скоєний саме на Мосійчука й поквапились відкинути усі інші версії щодо вибуху на вулиці Міцкевича. А даремно... Тепер, мабуть, спочатку доведеться добре розібратись проти кого був вчинений теракт, а вже потім робити публічні заяви. Слід також поцікавитись, кому міг дошкулити Михайло Морміль, який останнім часом займався приватною юридичною практикою.

Прошу ще раз уважно переглянути відео вибуху в максимально сповільненому режимі і все стає зрозумілим. Теракт не був спрямований проти Мосійчука. Нардеп став випадковою його жертвою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...