Хіти тижня. "Московська гнида": Генерал ЗСУ, який приїхав на передову, заявив, що Росія - "велікая страна", а добровольці АТО - злочинці (відео)

Фронтовики різко відповіли високому військовому начальству, що прилетіло з Києва.

В інтернеті розгорівся скандал через заяву генерал-майора Збройних сил України (ЗСУ) Петра Нікітенко про українських добровольців. Про це на своїй сторінці в Facebook пише Roman Kirichenko, повідомляють Патріоти України.

Так, генерал заявив, що українські добровольці, які воюють на сході України, - це злодії і мародери, які боягузливо втекли з Іловайська. Крім того, він вважає, що з Росією Україна воювати не може, оскільки "це сильна і могутня держава".

"Ми назвали цього генерала чмом і генеральською гнидою. Звичайно ж, це було зроблено на емоціях і, скажімо так, на нервах. Ні, генерале, ти не чмо і не генеральська гнида - ти просто боягуз і зрадник. Таким не місце в Збройних силах України", - заявили військові в зверненні, яке розмістив на своїй сторінці автор посту.

ОНОВЛЕНО:

Варто відзначити, що в мережі відшукали сторінку генерала, який образив українських добровольців. Втім, поки ні він сам, ні Міністерство оборони інциденту не коментували.

ОНОВЛЕНО:

7 серпня відбулася перша реакція вищого військового керівництва держави на ганебний випадок з генералом Никитенком. Про це повідомив волонтер Роман Донік.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...

Минулого року Байден міг досягти з китайцями компромісів по завершенню бойових дій в Україні. Але зараз вони вже ні про що з ним домовлятися не будуть, - Віктор Андрусів

субота, 27 квітень 2024, 0:00

"Китай і проблема завершення війни. Від самого початку війни Китай був союзником РФ. Але не від самого початку він брав у ній активну участь. Зрозуміло, що китайці щиро вірили в "Київ за три дні", і в їхній прямій допомозі потреби не було. Але після ро...