Хіти тижня. "Москвороті жаби": Мухарський "накинувся" на російськомовних "служниць"

Він зауважив, що в закладах загального харчування не краща ситуація – "більшість офіціантів – москвороті жаби з наявними ознаками провінційного дебілізму на обличчі".

Фото: i.obozrevatel.comБільшість персоналу з обслуговування – москвороті жаби, адже спілкуються російською мовою. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав громадський діяч, актор Антін Мухарський, повідомляють Патріоти України.

За його словами, на такий висновок наштовхнув випадок із життя.

"Нещодавно дружина шукала нам нову хатню робітницю на сайті, де пропонується персонал із обслуговування. У побажаннях до претендентів на роботу значилося – бажане знання української мови. Із чотирьохсот пропозицій цій категорії відповідали тільки три!" – написав Мухарський.

Він зауважив, що в закладах загального харчування не краща ситуація – "більшість офіціантів – москвороті жаби з наявними ознаками провінційного дебілізму на обличчі".

"Російська в побуті дедалі перетворюється на ознаку недоумкуватості й інтелектуальної імпотенції. Нею розмовляє маргіналізована частина суспільства, що застрягла у совку ментально і метафізично. І цей культурний феномен не може не надихати. Слава Україні!" – написав Мухарський.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...