Хіти тижня. Може втратити владу: Озвучений прогноз для Порошенка на 2018-й рік

Також в наступному році у Петра Порошенка можуть виникнути труднощі в комунікації із західними партнерами.

Петро Порошенко. Фото: ЕРА.

2018 рік для президента України Петра Порошенка може виявитися невдалим в плані політичної кар'єри. Про це "Обозревателю" розповів астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

"У день його народження, 26 вересня, у нього включився досить-таки невдалий гороскоп. Аж до наступної осені на нього чекає дуже складний період, несприятливий для політичної кар'єри. На рівному місці він може втрачати підтримку і навіть владу", - повідомив він.

Крім того, "цілий рік по його Сатурну - планеті політиків, планеті влади і досягнення мети - буде ходити неприємна планета Нептун. Це означає небезпеку того, що його можуть підсидіти або скинути", - додав астролог.

Він також припустив, що в наступному році у Петра Порошенка можуть виникнути труднощі в комунікації із західними партнерами. "Якщо в 2017 році у нього був успіх в зарубіжних поїздках, то в 2018 році кількість зарубіжних поїздок зменшиться. Можливостей домовлятися також стане менше. Іноземні партнери, в тому числі США, можуть більше не робити ставку на нього. Більш того - вони можуть робити все для того, аби усунути його від влади", - припустив Влад Росс.

На його думку, найкращим виходом з ситуації, що склалася було б ініціювання дострокових президентських і парламентських виборів навесні-влітку 2018 року - "в такому випадку він може переграти своїх конкурентів, виграти і залишитися президентом ще на п'ять років".

"Але якщо він сам не займеться своєю долею, то до кінця 2018 року доля займеться їм. Друга половина року стане для нього досить похмурою в електоральному плані, його рейтинг може опуститися нижче плінтуса, і в 2019 році у нього не буде жодних шансів на перемогу", - спрогнозував астролог. "Зате в плані фінансів у нього все чудово - поки він залишатиметься на своїй посаді", - зауважив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перетворити друге за величиною місто України на сіру зону: Кремль затіяв операцію проти Харкова, щоб з міста втекли люди, - ISW

вівторок, 23 квітень 2024, 9:40

Рупори Кремля також використовують занепокоєння щодо майбутньої наступальної операції Росії проти Харкова для проведення скоординованої інформаційної операції, щоб викликати паніку серед українців. . За оцінками ISW, ймовірність успішного наземного нас...

Народні прикмети на 23 квітня: Вранці потрібно виглянути у вікно і запам'ятати, кого першим побачили на вулиці

вівторок, 23 квітень 2024, 7:05

Християни східного обряду відзначають церковне свято 23 квітня на честь мученика Терентія, який відмовився принести жертву язичницьким богам навіть під загрозою тортур. Цей день зазвичай приносить тепло і ясну погоду. За повір'ями, сонце в цю дату вип...