Хіти тижня. "Можна вже бомбити": Журналіст вирахував садибу, де переховується Янукович (фотофакти)

Журналіст Валерій Калниш знайшов імовірне місце проживання екс-президента України Віктора Януковича в Підмосков'ї.

Відповідні фотографії з картографічних сервісів Калниш опублікував на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Знаючи, що Кобзон живе на колишній дачі маршала Павла Рибалка за адресою с. Баковка, вул. Лісова 25а, і грунтуючись на словах співака про те, що з будинком Януковича його розділяє «китайська стіна», Калниш передбачає, що екс-президент живе в будинку 25б.

Журналіст зазначив, що імовірний будинок Януковича не вказано на сервісі Яндекс.Карти. Можливо, це пояснюється тим, що будівля знаходиться під наглядом російських спецслужб.

У той же час на Wikimapia будинок, де живе Янукович, перебуває між будинком Кобзона і тренувальною базою ФК «Локомотив».


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...