Хіти тижня. "Ми - влада, а ти тут - ніхто! Тебе звільнено!": Мер Глухова зі своїм радником втрапили у скандал з поліцейським (відео)

Мішель Терещенко та його радник Павленко звинувачували поліцейського у тому, що той перебуває на службі у нетверезому стані.

Мер Глухова Мішель Терещенко. Фото:скрін відеоМер Глухова на Сумщині Мішель Терещенко разом з дружиною Оленою і радником Русланом Павленком звинуватили співробітника поліції в перекритті дороги і перебуванні на посаді в нетверезому вигляді. Про це повідомляє Сумський інформаційний портал, зазначають Патріоти України.

Інцидент стався 26 червня, коли в місті відзначали свято Останнього дзвоника.

Мер міста Терещенко з дружиною і радником, проїжджаючи по Глухову, обурилися, що частина доріг перекрита, а після того заявили, що співробітник поліції знаходиться в нетверезому стані.

"Забезпечуючи порядок в місті на святі Останнього дзвоника ми (поліція. - ред.) за наказом перекрили частину доріг в Глухові з метою безпеки випускників. Але не так, щоб автомобілі не могли проїхати, а щоб не носилися на високій швидкості", - зазначив поліцейський Дмитро Колосов.

Він розповів, що повз нього промайнула машина міського голови.

"Повз мене проїхав один з автомобілів, якому ніхто не перешкоджав рухатися далі, але, проїхавши метрів 40, він зупинився і дав задній хід. З нього вийшли мер міста Мішель Терещенко, його дружина і Руслан Павленко. Вони почали чіплятися до мене, чому я не даю "зелену" дорогу меру і перешкоджаю йому рухатися, як він бажає. Головним "обвинувачем" був Руслан Павленко, його підтримувала дружина мера", - сказав Колосов.

За словами поліцейського, Терещенко і Павленко заявили, що він перебуває в стані алкогольного сп'яніння.

"Ще вони звинуватили мене в тому, що я нетверезий: "Ми - влада, а ти тут - ніхто! Тебе звільнено! Від завтра ти вже не будеш працювати", - кричав мені Руслан Павленко. Я тут же зателефонував своєму керівництву. Приїхав інспектор по особовому складу. Я пройшов тест - алкоголю у мене в крові не знайшли. На мою пропозицію трійці тих, хто мене звинувачував, пройти такий же тест, всі троє відмовилися", - додав поліцейський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...