Хіти тижня. "Ми воюй, допомагай, затягуй паски в результаті "рішучих реформ", а ця наволоч далі жирує та багатіє на крові" - журналіст про десятку найбагатших українців (фото)

Це не тільки ганебно – це антидержавно. Тому нам необхідно взяти на себе частину відповідальності за тотальну деолігархізацію України. Інакше її просто не буде.

"Опубліковано рейтинг 10-ти найбагатших "українців". Як бачимо, першу сходинку з капіталом у 6,4 млрд доларів та приростом у 68% займає натхненник колабораціонізму на Донбасі – Рінат Ахмєтов." Про це пише у своєму Facebook журналіст Назар Приходько, передають Патріоти України, продовжуючи:

Другу сходинку, з капіталом у 1,4 млрд доларів займає бухгалтер, а за сумісництвом зять Кучми Віктор Пінчук, з приростом у 13%

Третім йде металургійний магнат, власник ФК "Ворскла" Полтава – Костянтин Жеваго, з капіталом аналогічним Пінчуку, але приріст вражає - 209%!

Далі йде "православний олігарх", росіянин, за якого по громадянству просив міністр економічного розвитку в уряді Азарова Петро Порошенко, спонсор та натхненник ворожої структури "УПЦ МП" – Вадім Новінскій, з капіталом 1,2 млрд доларів та приростом у 113%

Ну і власне кажучи – Петро Олексійович Порошенко, що замикає Топ-5, з капіталом у 1 млрд доларів та приростом у скромні в порівнянні з іншими 7-ма відсотками. Та варто зазначити, що Порошенко повернув собі звання офіційного мільярдера вперше за 4 роки. А тепер згадайте – скільки часу йде Національно-Визвольна Війна і хто у нас в ній Головнокомандувач? Без коментарів.

Коломойський та Боголюбов єдині в рейтингу, хто в порівнянні з минулим роком втратив, а не здобув. Я думаю не слід вадаватися в подробиці чому так. Ви і самі все знаєте. Щоправда, Коломойський поки залишається мільярдером.

А от Фірташ, не дивлячись на суди, екзил та загрозу екстрадиції до США – продемонстрував приріст у 14% та капітал у розмірі 746 млн. доларів, за рахунок перш за все "квітучого" бізнесу в Криму та відсутності намагань з боку Української влади взятися за його активи на вільній землі.

Юрій "наша ряба" Косюк – також продемонстрував приріст, що також не дивно. З такими-то дотаціями особисто йому – гріх не піднятися. 708 мільйонів гривень, що становить більше 30% ВСІХ дотацій на аграрний сектор... Тому і маємо +10% Косюка.

Ну і замикають Топ-10 Олександр та Галина Гереги, які знані своєю наближеністю до певних кіл в колишній Партії Регіонів, а тепер в Опоблоці.

От і маємо, дорогі Друзі... Ми воюй, ми допомагай, ми затягуй паски в результаті "рішучих реформ", а ця наволоч й надалі жирує та багатіє на крові. ОСОБЛИВО Головнокомандувач.

Це не тільки ганебно – це антидержавно. Тому нам необхідно взяти на себе частину відповідальності за тотальну деолігархізацію України. Інакше її просто не буде.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...