Хіти тижня. На дорогах України помітили загадкові військові повноприводні автобуси (фото, відео)

Ці повнопривідні автобуси кольору хакі були зфотографовані на Бориспільській трасі під Києвом. Вони відрізняються оригінальною зовнішністю і високою прохідністю.

Сьогодні на українських дорогах можна зустріти позашляховики найрізноманітніших виробників. Трапляються серед них і справжніх гіганти – як цей автобус, сфотографований на Бориспільській трасі під Києвом, передають Патріоти України з посиланням на АвтоЦентр.

Машина привертає увагу зубастими колесами і значним кліренсом. При цьому у неї дуже цікавий дизайн кузова. Крім основних фар в бампері машини оснащується ще і додатковими (по всій видимості світлодіодними) з боків від решітки радіатора.

У профіль автобус цікавий потужними захисними накладками, що оперізують кузов на рівні порогів. Також свіжо виглядає лінія бічних вікон, динамічно скошена в задній частині. Крім передніх дверей, праворуч по борту замаскована пасажирська дверка, під якою можна розглянути розкладну підніжку.

А ось ззаду невідомий автобус 4х4 і зовсім незвичайний. Почнемо з того, що тут є дві великі розсувні дверцята, ручки від яких розташовані в бампері, щоб можна було легко дотягнутися. Задня світлотехніка розміщена в коробах пластикового захисту, що йде по периметру.

Залишається загадкою фірма-виробник позашляхового буса. Судячи за елементами ходової, зокрема формою заднього моста, можна припустити, що в основі автобуса лежить шасі средньотоннажніка IVECO Cargo 4х4. Два автобуси були абсолютно новими, без номерів і пофарбовані в захисний армійський колір, – тому, можливо, призначені для військових.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...