Хіти тижня. "На курортах дуже прискіпливо дивишся на сусідів. Часто допомагає футболка. Матрьошка? Дніщє" - журналіст

Досить часто ідентифікувати росіян за кордоном можна по тому, що у них намальовано чи написано на футболці.

Ілюстрація:wlooks.ru

"Мужики зрозуміють. На курортах дуже прискіпливо дивишся на сусідів. Питання, що висить у повітрі - "Москалі чи ні?" Те саме у інших націй. В кожної є свої "москалі"." Про це пише журналіст Антон Павлушко у своєму Fаcebook, передають Патріоти України, продовжуючи:

Через те, що поки не дають змоги перевірять паспорти за вимогою, то доводиться прислухатись до мови, або допомагають всякі дивні ознаки. Тату з куполами... Ага, ясно-понятно...

Часто допомагає футболка. Чувак в домашній футболці Борусії Дортмунд з Ройсом на спині - німець мабуть.

Чувак у футболці "Віллем II" - тобто перед тобою мабуть живий голандець. Вісла Краков, ПАОК, Ференцварош і далі по футбольним містам та селам Європи.

Е... що? Матрьошка? Ще одна матрьошка? Тут відповідь очевидна - або десь довкола проходить етап Кубка Світу по збиранню матрьошок, або це росіяни.

Проводиш їх поглядом як хворих на голову... Матрьошка... Дніщє...

А чувакам, що носять футболки улюблених заштатних клубів респект - де б твоя улюлблена команда дитинства не грала, а ти все одно за неї вболіваєш.

P.S. Так, в спортивному ходити на готелю це теж на любителя, але вже кращий будь-який фанат FC Barnsley, ніж носії матрьошок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20