Хіти тижня. "На недавних учениях засветились военнослужащие РФ в финском камуфляже М-05. Страны Балтии могут спать спокойно?", - Злий Одесит (фото)

Навчання у фінському камуфляжі, перефарбовані до схожості із шведскими військові катери та "нескрепна" зброя у руках російських військових - симптоми того, що у Росії знову готуються до чогось.

Навчання російських військових. Фото: соцмережі.

"Попались мне тут на глаза фото с тренировок российской спецуры. В принципе, казалось бы, ничего необычного. Тренируются, что бы освобождать очередную республику или прикрывать зад кровавого тирана, в какой-нибудь жаркой стране, не столь важно. Однако, вооружена спецура была не привычными АК, а каким-то совсем уж совсем не высокодуховным оружием... Ну да, это же НК-416 и М-4!", - пише блогер Злий Одесит у статті для Інформаційного спротиву, передають Патріоти України, та продовжує:

"И вот тут я задумался, а зачем это спецура РФ натаскивается на некачественных и неэффективных зарубежных видах огнестрельного оружия, в то время как у них есть не имеющий аналогов в мире АК? Настоящий супер боец должен уметь использовать все виды оружия? Ну, вот честно, сложно себе представить, чтобы на просторах россиюшки бойцу ССО пришлось испытать дискомфорт от необходимости использовать М-4, отобранный у противника. В Сирии так же, сплошь и рядом калаши, да и сами ССОшники светятся на фотографиях из сакральной и жаркой с калашами.

В ходе размышлений я пришёл к одному единственному выводу. ССО доводят до совершенства навыки обращения с тем оружием, в боекомплекте которого они не будут испытывать недостатка. А так же, с тем оружием, которое не будет вызывать диссонанса у стандартного обывателя. А потому...

А потому, я в очередной раз вспоминаю о том, что российские патрульные катера проекта 03160 "Раптор" окрашены в камуфляж по какой-то причине очень уж схожий со шведским СВ-90. И на учения в ноябре прошлого года светились военнослужащие РФ в финском камуфляже М-05. Как-то это всё настораживает... Страны Балтии могут спать спокойно?"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...