Хіти тижня. "На тій стороні йде підготовка до затяжної війни. Зміцнюють усі передові позиції", - волонтер

Юрій Мисягін припустив, що осінь і зима "будуть гарячими".

Юрій Мисягін. Фото: "Фейсбук".

У Донецькій області проросійські бойовики не звертають уваги на розмови про швидку появу миротворців і зміцнюють свої позиції. Про це у Facebook повідомив волонтер Юрій Мисягін за підсумками поїздки на Світлодарську дугу, передають Патріоти України.

"Хотілося б поговорити про противника. Бачачи й знаючи, як він готується і що відбувається на їхніх передових позиціях, розумієш, що ніхто не збирається закінчувати війну на сході України", – розповів він.

Волонтер зазначив, що ніхто не вірить, що миротворці стануть між сторонами-противниками, візьмуть під свій контроль шматок кордону, неконтрольованого українськими прикордонниками, та АТО відразу закінчиться.

"На тій стороні йде підготовка до затяжної війни. Зміцнюють усі передові позиції. Для опорників і бліндажів завозять ліс – багато лісу, і багато мішків, деякі позиції "закочують" у бетон, окопи риють у людський зріст. Я не пригадую, щоб раніше так ретельно противник зміцнював свої позиції. Це свідчить про те, що вони нас бояться й готуються до нашого наступу", – підкреслив Мисягін.

Він припустив, що осінь і зима "будуть гарячими". "Сила в нас там стоїть дуже велика. Укріплення наші на місці не стоять і потихеньку рухаються на схід по всій лінії фронту. Піхота копає окопи цілодобово. Нам би туди ще лісу й скоб побільше, було б ідеально", – підсумував волонтер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...