Хіти тижня. Наш Бандера і Шухевич їм заважає? Вимагаю від нашої влади сильної позиції в обороні українського народу, його історії і правди, - українська письменниця про заяву глави МЗС Польщі

Є живі свідки подій, коли Армія Крайова знищувала українців, розпорюючи їм животи, як живцем спалювала дітей на очах у батьків, наголосила Лариса Ніцой.

Лариса Ніцой. Фото:http://goloskarpat.info

Українська письменниця Лариса Ніцой обурена заявою глави МЗС Польщі про те, що Україна з Бандерою до Європи не ввійде. Про це пані Лариса написала у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Вимагаю від нашої влади негайно зробити заяву про геноцид українського народу поляками. Є живі свідки подій, коли Армія Крайова знищувала українців, розпорюючи їм животи, як живцем спалювала дітей на очах у батьків. Армія Крайова навіювала такий жах на українців, що ті тільки при згадці про героїчну польську армію тряслися і бігли безвісти, голосячи, як божевільні. Є дослідження істориків.

Є купа зібраних матеріалів. Допоки ця довбана українська влада буде кланятися, втирати плювки в мордяку і не захищати свого власного народу? Це дипломатія така по-українськи, не дай Боже не пукнути в бік господаря спочатку на сході, тепер на заході? В Євросоюз не пустять? Та пофіг.

Запитайте в українського народу, чи вони туди хочуть. Нам треба одне - порядку. Нам треба одне - дотримання законів, як у Євросоюзі. Не пустять - то й не треба, самі в себе порядок наведемо. Можна подумати то Євросоюз на сході зупинив навалу, а не наші хлопці голі й босі.

Партнерські стосунки можна будувати і без членства. Наш Бандера і Шухевич їм заважає! Та ці хлопці боролися за Україну одночасно з трьома арміями: радянською, німецькою, польською. Це безпрецедентна героїчна війна українського народу одночасно проти трьох армій ще не оцінена світом, бо ми про це мовчимо.

Бо тільки в Україні слово піар - це матюк, а весь світ піарить своє, бо інакше і не може бути. Вимагаю від нашої влади негайної реакції. Та не поклонів! А сильної позиції в обороні українського народу, його історії і правди.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...