Хіти тижня. "На**уй дегенераты пошли!": Одеський активіст став на захист відомого українського актора

Одеський активіст Марк Гордієнко виступив на захист відомого українського актора Олексія Горбунова, на якого обрушилася хвиля критики після заяви про необхідність примирення з росіянами.

Марк Гордієнко і Олексій Горбунов

Про це Гордієнко написав на своїй сторінці в Фейсбук, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"По поводу примирения. И Алексея Горбунова.

Даже не знаю, что сказать всем фейсбучным воинам и одноклеточным патриотам, радостно написавшим свою обычную х**ню типа : слился, вскрылся, отписываюсь.

Хотя вот знаю : На**уй дегенераты пошли...

Что он там сказал и что под этим подразумевалось, лучше переспросите у него.
А вот как он на самом деле живет, это, бл**ь, совсем другое дело.

А живет он на надрыве и в борьбе за Украину. И сердце у него рвется за нашу Неньку. И он пытается сделать все возможное и невозможное, что бы изменить страну. И делает он это искренне и честно и самое главное в ах*енный убыток лично для себя.

Еще раз, для Семена Семенченко: в ах*енный убыток лично для себя и своей семьи! Можешь такое представить и понять?

А то, что с Россией надо примиряться, я тоже согласен. Помиримся обязательно. После победы. После репараций. После Гааги.

Может быть..."

Як повідомлялось раніше, народний артист України Олексій Горбунов заявив, що українці зобов'язані примиритися з росіянами, щоб закінчилася війна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...