Хіти тижня. Не фантастика: Де за літо можна заробити 100 тисяч гривень

Заробити влітку можна в сільському господарстві або в туристичній галузі. У Західній і Північній Європі робота пов'язана зі збором врожаїв, на півдні і в східних країнах шукають офіціантів і працівників в готелі.

Для роботи в країнах ЄС потрібно оформити робочу візу. Наприклад, щоб працювати в Польщі, необхідно отримати національну робочу візу D 05. Її можна зробити в консульстві, подавши запрошення роботодавця.

Заробити в Польщі можна на зборі ягід. Зарплата стартує від 20-23-х до 29-ти тис. гривень, роботодавці надають житло, проте харчування найчастіше за свій рахунок. Крім робочої візи вимог немає, передають Патріоти України з посиланням на vectornews.net.

У Німеччині студенти зі знанням німецької мови на базовому рівні можуть знайти роботу офіціант з зарплатою 35 тис. гривень або 8,5 євро в годину. Також є робота кухаря з зарплатою 1300 євро в місяць з проживанням і харчуванням. Помічників кухаря платять 900 євро.

У Швеції на зборі ягід платять за кількість зібраного врожаю. В місяць зарплата виходить на 60 тис. гривень. Працівнику-фермеру обіцяють платити 63-70 тис. гривень.

На зборі ягід в Європі можна заробити до 70 тис. гривень за місяць.

У Болгарії шукають офіціантів і кухарів на зарплату 12-20 тис. гривень. Роботу пропонують на чорноморських курортах, для роботи офіціантом потрібно знати англійську мову. Роботодавець надає харчування та проживання.

У Греції шукають російськомовних аніматорів на зарплату 500-700 євро, кухарів в готелі – від 1000 євро, офіціантів і покоївок платять 700 євро.

У Фінляндії в основному потрібні різноробочі на збір лісових ягід і грибів. У країні платять від 24 тис. гривень на місяць залежно від вироблення. Проте робочий день може бути ненормованим і потрібно оплачувати житло. На збір полуниці та малини платять два євро за кілограм. Різноробочим на ферму обіцяють зарплату 50 тис. гривень.

В ОАЕ офіціанти заробляють 15-35 тис. гривень, бариста – 22 тис. гривень, адміністратор в фітнес-клубі і рятувальники – 30 тис. гривень. В оголошеннях роботодавець обіцяє оплатити працівникові переліт з України до ОАЕ та надає безкоштовне харчування та житло. Однак робочими можуть бути шість-сім днів на тиждень.

У Туреччині шукають аніматорів на зарплату 14-15 тис. гривень, танцівниць – на 20-30 тис. гривень. Зустрічаються вакансії кухаря на ставку 30 тис. гривень, офіціанта – 14-25 тис. гривень, покоївка в готелі в середньому заробляє 16 тис. гривень.

В Ізраїлі сезонних вакансій менше. В основному потрібні будівельники на зарплату 50-55 тис. гривень, робітники на заводи за 37-40 тис. гривень. Однак є й вакансія кухаря на зарплату 45 тис. гривень на місяць.

В Єгипті шукають аніматорів на зарплату від 8-ми до 20-ти тис. гривень, а в Тунісі – англомовних гідів за 400 доларів.

У США на сезонну роботу шукають офіціантів і покоївок в готелі на зарплату 12 тис. доларів на рік, працівникам на ферму обіцяють 2800 доларів в місяць, рятувальникові на пляж – 3500.

У Канаді робочого на фермі пропонують 2800-2900 доларів в місяць, офіціантам – 1000.

"Сезонна робота в Польщі – це 20 тис. гривень, у Німеччині - 35-50 тис. гривень, в Ізраїлі – 40-60 тис. гривень. У США і Канаді – під 100 тис. гривень. Є робота і на курортах, і на фермах, і по збору ягід, і в рибному промислі. Роботи багато і чим ближче до липня, тим більше буде вакансій, оскільки липень-серпень – розпал сезону", – зазначає HR-експерт сайту з пошуку роботи rabota.ua Тетяна Пашкіна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів – ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...

Зеленський готовий! Припинити удари по НПЗ росії в обмін на... Ця угода врятує Україну

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:05

Удари українських безпілотників по російських НПЗ виявилися більш дієвими, ніж захіні санкції. Але неочікувано для всіх на захист Росії виступили… США. Представники Штатів заявляють, нібито знищення російської нафтопереробної галузі негативно вплине на...