Хіти тижня. Не ПМР і не Карабах: Гіркін розповів, яку долю Путін приготував для "Л/ДНР" (відео)

На проекті "Новоросія" був поставлений хрест ще в 2014 році, хоча публічно цього Москва не визнавала.

Гіркін вкотре звинуватив Путіна. Ілюстрація: соцмережі.

Колишній ватажок терористів "ДНР", російський націоналіст Ігор Гіркін (Стрєлков) заявив, що своєю заявою про можливе введення на Донбас миротворців голова РФ Володимир Путін оглянув перехід Кремля до "Югославського сценарію" на Донбасі. Відповідне відео опубліковано на YouTube, передають Патріоти України.

За його словами, на проекті "Новоросія" був поставлений хрест ще в 2014 році, хоча публічно цього Москва не визнавала. Гіркін заявив, що також існував проект так званого "Великого Придністров'я" в складі "ДНР", "ЛНР", про який говорили лише в кулуарах.

"Цей проект мав на увазі повну відмову і від Новоросії, і від усієї України і полягав у тому, щоб пересидіти, почекати, а за можливістю штовхнути Донбас в обмін на визнання Криму", - зазначив він.

Він пояснив, що останнім був проект "заморозки" конфлікту за типом Карабахської війни, який проіснував із травня по вересень 2017 року. "Говорили, обговорювали, що конфлікт буде заморожений, що на Донбасі будуть 10 або 20 років тихесенько постреливати, але в принципі все буде, як у Карабасі... Сьогодні президент поховав і його, оскільки введення миротворців ООН між ворогуючими сторонами - це не Придністров'ї, де миротворчі функції виконують російські війська, і не Карабах", - заявив Стрєлков.

На його думку, Кремль ввів у дію сценарій Югославії 1990-х років, згідно з яким Володимир Путін виведе армію, залишить кишенькових терористів на Донбасі напризволяще і стане домовлятися про своє майбутнє.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....