Хіти тижня. "Не получил образование, не сделал карьеру даже в такой скотской структуре, как КГБ. Гормональный фон нарушен, а эти висящие груди не самой породистой женщины?" - Пашинін про Путіна

В мережі пригадали з чого починався шлях російського актора до лав добровольця АТО. З усвідомлення того зла, що поселилось у Кремлі, і що ту саму Росію не врятувати, якщо під натиском Мордора впаде Україна.

Анатолій Пашинін

Відомий російський актор Анатолій Пашинін, який вступив в ряди сил АТО, різко критикував президента РФ Володимира Путіна, оцінюючи його, як «гада паскудного».

Про це свідчить інтерв'ю актора «Гордону», передають Патріоти України. На думку актора, у Путіна все кричить про неспроможність як чоловіка і індивідуума.

«Не отримав розумну освіту, не зробив кар'єру навіть в такій скотинячій структурі як КДБ. Ви бачили його фото з оголеним торсом? Відразу видно, гормональний фон порушений, волосся на грудях немає, а ці висячі груди, я перепрошую, не самої породистої жінки? Тіло зліплене аби як - далеко не грецька статуя», - зазначав Пашинін.

При цьому популярний актор заявляв, що вся підлість російського президента була абсолютно передбачувана.

«Цей карлик не може мене здивувати. Слово "х...йло" мало що про нього говорить. Занадто буква «у» пом'якшує ефект. Я б одні тверді знаки ставив би при згадці цього гада паскудного», - резюмував Пашинін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...