Хіти тижня. "Не про дачку йдеться", - Портніков жорстко відповів на істерику міністра закордонних справ Путіна

Голова російського МЗС Лавров поскаржився журналістам на те, що, мовляв, американці не хочуть віддавати назад російським дипломатам дві дачі у США.

Сергій Лавров. Фото:Politeka

Український журналіст Віталій Портніков дав влучні коментарі з приводу чергових істеричних заяв очільника російського зовнішньополітичного відомства Сергія Лаврова. Відповідний допис оглядач розмістив на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Как это так - негодует московский Риббентроп Сергей Лавров - отобрать собственность, закреплённую межправительственным ратифицированным документом? Как это так! Бандиты с большой дороги!

А как это так, товарищ Риббентроп -отобрать территорию, признанную межгосударственным ратифицированным договором? Как это так? Это ж вам не дачка. Тоже, наверное, бандиты? Или собиратели русских земель?

Тщательнее нужно готовиться к собственной болтовне, товарищ Риббентроп. На суде пригодится." - написав журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Наконец-то денацификация": Як чеченці виховують військових-росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 17:59

Окупанти продовжують вражати своєю жорстокістю – навіть щодо "своїх". Так, чеченець з армії РФ демонстративно побив російського солдата. Усе через пияцтво й мародерство. Про це пише журналіст та блогер Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передаю...

"Та система вбивала творчість і життя в душі науковця": Милованов зізнався, що не зміг захистити дисертацію в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:44

Колишній міністр економіки розвитку і торгівлі, позаштатний радник керівника Офісу президента та член наглядової ради «Укроборонпрому» Тимофій Милованов став на захист депутатки Київської міської ради від партії «Слуга народу» Ксенії Семенової, яка нап...