Хіти тижня. Не жилець: Остання поява Януковича викликала бурхливі обговорення

Причиною для пліток стала не промова Януковича, а його зовнішній вигляд. Усе вказує на те, що президент-втікач дуже здав.

Янукович захворів? Фото: соцмережі.

Поява президента-втікача Віктора Януковича на екранах викликало жваве обговорення у користувачів соцмереж. Українці всерйоз почали переживати за "легітимного", передають Патріоти України.

Цього разу причиною для розмови стали не міркування Януковича, а його зовнішній вигляд. Він записав відеозвернення до російських журналістів, де заявив про відкликання своїх адвокатів із судового процесу. Користувачі зазначають, що він помітно постарів. За їхніми припущеннями, можливо, здоров'я президента-втікача сильно похитнулося. Частина користувачів у соцмережах вважає, що він захворів, і задалися питанням, скільки він ще зможе протягнути.

"Хворіє. Мабуть, недовго залишилося. Погано в россіюшці живеться. "Русский мир" він такий - слабаків не любить", - іронізують українці.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...