Хіти тижня. Ніяких секретів: Що можна дізнатися про людину по тому, яку каву вона п'є

​Еспрессо, латте або без кофеїну? Що про вас говорять кавові уподобання.

Професор психології з Каліфорнійського університету Рамані Дурвасула (Ramani Durvasula) з'ясувала, як наші особистісні якості співвідносяться з тим, яку каву ми п'ємо, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Чорний без усього

Люди, які вважають за краще гірке, в тому числі чорну каву без всяких добавок, схильні до нарцисизму і антисоціальної поведінки.

Еспрессо

Ті, хто п'є еспресо, як правило, відрізняються вишуканим смаком і широким кругозором. Серед любителів еспресо багато завзятих мандрівників.

Латте

Латте і інші види кави з великою кількістю молока або вершків подобаються тим, хто відкритий новому, часто допомагає іншим, любить комфорт і прагне вільно розпоряджатися своїм часом.

Капучіно

Любителі капучіно вкрай вимогливі, більше інших піклуються про своє здоров'я і намагаються все тримати під контролем.

Кава з сиропом або кавові коктейлі

Пробувати холодні кавові коктейлі або кави з різними смаковими добавками - наприклад, з карамельним або кокосовим сиропом, - подобається любителям гострих відчуттів, які не бояться ризикувати.

Кава без кофеїну

Люди, які п'ють каву без кофеїну, зазвичай обережні і ретельно дбають про своє здоров'я. Їм подобається повністю контролювати власне життя, а несподівані й ризиковані ситуації їх лякають. Іноді вони здаються оточуючим егоїстами.

Розчинна кава

Каву з пакетиків і звичайну розчинну каву вважають за краще пити завзяті прокрастинатори і ті, хто легко ставиться до свого життя.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...