Хіти тижня. "Ніколи ми не будемо братами": Різницю між українцями і росіянами показали у дотепній карикатурі

На карикатурі зображено українця і росіянина, які потрапили на безлюдні острови.

Геннадій Афанасьєв. Фото: QHA.

У мережі у вигляді ілюстрації зобразили різницю між громадянами України та Росії. У карикатурі дотепно висміяли мілітаризм сучасної РФ. Малюнок, автором якого є відомий художник-сатирик Григорій Ключник, опублікував на своїй сторінці у Facebooк колишній політв'язень Геннадій Афанасьєв, який був звільнений з російської в'язниці, передають Патріоти України.

"Різниця. "Ніколи ми не будемо братами", – процитував Афанасьєв слова з відомого вірша часів Революції Гідності. На карикатурі зображено українця і росіянина, які потрапили на безлюдні острови. Поки росіянин знищив острівець і перетворився на дикуна, український козак насадив пальм та ловить рибу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Кіберфахівці ГУР вивели з ладу російські онлайн-сервіси 1С – джерело

вівторок, 7 травень 2024, 22:53

Кіберфахівці Головного управління розвідки Міноборони України 7 травня вивели з ладу російські онлайн-сервіси компанії 1С. Про це повідомило "Суспільне" з посиланням на джерела у спецслужбі, передають Патріоти України. 1С спеціалізується на розробленні...

Зверніть увагу: Путін стає дедалі більше схожим на Брежнєва (фото)

вівторок, 7 травень 2024, 22:02

Сьогодні, 7 травня, у Росії відбулася п'ята за останню чверть століття так звана церемонія інавгурації Володимира Путіна. Після церемонії у соцмережах почали активно обговорювати схожість президента Росії Володимира Путіна і Генерального секретаря ЦК К...