Хіти тижня. "Нуланд була "завербована" Сурковим. Із Волкером цей варіант у росіян не пройде", - політолог

Курт Волкер пов'язаний із сенатором Джоном Маккейном, оскільки працював на посаді виконавчого директора Інституту Маккейна. Однак при цьому він є самостійною фігурою з досвідом роботи в НАТО.

Курт Волкер. Фото: ВВС.

Призначення спеціальним представником США в Україні Курта Волкера є знаковим і для України, і для США. Про це написав український політолог Тарас Березовець у Facebook, передають Патріоти України.

"Не секрет, що роль Держдепартаменту в адміністрації президента США Дональда Трампа мінімізовано, особливо порівняно з роллю Джона Керрі (попередній державний секретар США.Ред.). Рекс Тіллерсон перебуває в стані апаратної боротьби, причому основні важелі в частині зовнішньої політики перейшли до Ради національної безпеки", – написав він.

Політолог зазначив, що в Раді нацбезпеки США "заправляє" радник Трампа Герберт Макмастер. "Свідченням зменшення ролі Держдепу є те, що Трамп зволікає із призначенням керівників головних підрозділів, де до останнього залишалася вакантною 21 посада керівників департаментів. Трамп не довіряє чиновникам Держдепу, вважаючи його розсадником обамістів і клінтоністів. І це частково правда. Курт Волкер – це також свідчення примирення з крилом яструбів у Республіканській партії", – продовжив він.

Березовець підкреслив, що Волкер пов'язаний із сенатором Джоном Маккейном, оскільки працював на посаді виконавчого директора Інституту Маккейна. Однак при цьому він є самостійною фігурою з досвідом роботи в НАТО.

"Представник США в НАТО – другий за значимістю пост після постпреда в Радбезі ООН. Тому у Волкера буде прямий контакт і з Трампом, і з Конгресом. Загалом це жорсткий перемовник із досконалим знанням і України, і Росії, Києву пощастить, якщо вдасться завоювати його довіру. Ще й тому, що Вікторія Нуланд була "завербована" Сурковим (радник президента РФ Владислав Сурков.Ред.). З Волкером цей варіант у росіян не пройде", – підсумував політолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...