Хіти тижня. "Одним словом - збіговисько", - Серж Марко про дикі "розваги" терористів на Донбасі (відео)

Відовий блогер та волонтер застерігає, що ні в якому разі не можна допустити поширення ганебних явищ із непідконтрольних територій.

Серж Марко. Скріншот.У рядах незаконних збройних формувань так званих Л/ДНР йде повне розкладання особового складу. Про це в ефірі "Обозреватель.LIVE" розповів відомий блогер Серж Марко, передають Патріоти України

"Давайте зрозуміємо загальну ситуацію. По той бік - задзеркалля. Я б хотів, щоб люди мали інформацію звідти. Там просто треш. Хтось в окопі вколов собі подвійну дозу наркотика і загнувся. Якісь люди бухали, один стрибнув в окоп, зламав ногу, і його там забили прикладами. Там через якусь "дружину-ополченку" перестріляли один одного п'ять осіб. Там якийсь треш твориться. Ти читаєш, що там відбувається, і розумієш, що це якась казкова країна", - зазначив він.

За словами блогера, ні в якому разі не можна допустити поширення цих явищ із непідконтрольних територій.

"Якщо це все сюди дійде і це буде творитися у наших містах - це буде взагалі кабздець. Ми там дивимося й сміємось з комендантської години і того, що там відбувається, але це взагалі не смішно", - додав він.

Також Серж Марко розкритикував і бойові якості терористів, які воюють за так звані Л/ДНР.

"Я не розумію рівня людей, які там знаходяться. Так, там є певний відсоток, який мотивований до цього часу, ідейні, але все інше можна назвати одним словом - збіговисько. І це збіговисько воювати не вміє", - підсумував блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед терактом у Крокусі проходила спецоперація! Затримали групу бійців. Помітили дивну зброю - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:15

У Росії 22 березня стався теракт у «Крокус Сіті Холі». Загинуло багато людей, також є постраждалі. Незадовго до теракту біля «Крокусу» затримали групу спортсменів. Але чому? Що там відбувалося? Як Кремль заплутався у своїх словах коментуючи теракт? Куд...

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...