Хіти тижня. "Окрім того, що їхні ракети зроблені в Україні, ще й термін їх експлуатації давно минув", - Суворов розвінчав міф про ядерну міць РФ

Він зазначив також, що президента РФ Володимира Путіна у світі не бояться.

Віктор Суворов. Фото: Експрес - онлайн.

Ядерна міць Росії є блефом, термін експлуатації ракет давним-давно минув, сказав в ефірі авторської програми Дмитра Гордона "ГОРДОН" на телеканалі "112 Україна" колишній радянський розвідник Віктор Суворов. Новину передають Патріоти України.

Він зазначив, що президента РФ Володимира Путіна у світі не бояться. "Річ у тому, що існує тільки одна причина, чому Захід так обережно ставиться до Росії, – це ядерна міць. Але вона дута. Можна подивитися в інтернеті, інформації про те, які стратегічні ракети стоять на озброєнні Росії, вистачає. Адже вони всі зроблені в Україні. Окрім того, термін їх експлуатації давно минув", – сказав Суворов.

Він зазначив, що ядерна міць Росії – це "блеф, залізно". За даними Стокгольмського міжнародного інституту досліджень проблем миру (SIPRI), станом на 2017 рік у дев'яти країн світу є 14 935 тис. ядерних боєголовок, із них 7 тис. – у Росії, 6,8 тис. – у США.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...