Хіти тижня. "Отримали те, що заслужили": Боєць АТО розповів, як знищили курсантів РФ під Донецьком

У російських курсантів був вибір і вони його зробили, коли погодилися відправитися в сусідню країну вбивати її громадян.

Російські курсанти мають розуміти, що є злочином. Фото: соцмережі.

Українські бійці вогнем у відповідь знищили артилерійський розрахунок російських курсантів, спрямованих керівництвом РФ на Донбас для проведення практичних стрільб по силам АТО і мирному населенню. Про це розповів боєць зі снайперської групи, яка виконувала під егідою Центру спеціальних операцій завдання в промзоні Авдіївки, передають Патріоти України із посиланням на ZN.UA.

У матеріалі відзначили, що діяльність цього підрозділу засекречена, тому боєць спілкувався з журналістами, представившись одним ім'ям - Руслан. За словами воїна, багатьом українським військовослужбовцям, які воюють на Донбасі відомо, що Донбас для росіян - це прекрасний плацдарм для навчання професійної армії РФ.

"Наприклад, кілька місяців тому вони загнали під Донецьк, "на навчання", російських курсантів. Ці курсанти два-три дні працювали по наших позиціях з артилерії, а потрапляли по мирним будинкам, очевидно, тому, що помилялися в розрахунках ... Наші три дні скрипіли зубами і узгоджували зі штабом команду на "відповідь", тому що, у нас "перемир'я". Через три дні ми все-таки їх "накрили", артилерійський розрахунок був повністю знищений. Розвідники сказали, що згоріло все дочиста", - розповів Руслан.

Він зазначив, що у російських курсантів був вибір, і вони його зробили. "Кожен із них має право не виконувати незаконний наказ. Тебе ніхто не вб'є за те, що ти відмовишся їхати в Україну. Можливо, ти втратиш взяту в кредит квартиру або машини, як максимум - втратиш роботу і звання, або будеш відрахований з вузу. кожна людина робить свій вибір самостійно. І якщо вже ти приїхав воювати на чужу землю - отримай те, що заслужив", - наголосив боєць.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти не захопили Очеретине, але контролюють частину селища, - військовий експерт

середа, 24 квітень 2024, 20:02

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко повідомив, що російські війська контролюють лише частину села Очеретине, передають Патріоти України. "Очеретине повністю ще не втрачене. Там продовжуються бойові дії. Росіян...

Справжня будівля з роману Булгакова: Як виглядає палац арештованого путінського топ-чиновника (відео)

середа, 24 квітень 2024, 19:29

Заступник міністра оборони Росії Тимур Іванов, якого заарештували за підозрою у хабарництві, має елітну нерухомість у Москві. Про це повідомили російські Telegram-канали, передають Патріоти України. Іванов, ймовірно, жив у особняку в Чистому провулку у...