Хіти тижня. Під час Майдану терорист Гіркін сидів у Києво-Печерській лаврі, - екс-нардеп

У самому серці України на території святині, яка зараз належить УПЦ МП, були склади зброї "антимайдану".

Екс-ватажок терористів Ігор Гіркін (Стрєлков). Фото:antikor

Народний депутат сьомого скликання Юрій Сиротюк заявив, що під час подій Майдану у 2014-му році ватажок терористів Ігор Гіркін перебував у Києві. Про це Сиротюк заявив у студії Радіо Свобода, передають Патріоти України.

“У Києво-Печерській лаврі Гіркін сидів під час Майдану! І там ще ніхто не допитаний. Там були склади зброї "антимайдану". Звідти виходили організованими колонами вбивці”, – обурюється екс-депутат.

До речі, цього року офіцер ЗСУ Анатолій Кравчук повідомив, що “єпископ Російської православної церкви і намісник Святогірської Лаври митрополит Арсеній (в миру Яковенко Ігор Федорович) виявився полковником ФСБ”.

“На сторінці такого собі російського попа Миколи Лук’янова, розміщеній у “Вконтакте” бачу, ба, знайомі всі обличчя – Яковенко Ігор Федорович, але вже не намісник монастиря і навіть не митрополит, а простий – полковник все тієї ж російської ФСБ. Ось тобі й маєш, який несподіваний поворот”, – писав офіцер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

60 дронів атакували НПЗ та аеродроми. Снєгирьов: Там критична ситуація, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 1:45

Росіяни успішно відбили нічну атаку безпілотників. Але це лише у повідомленнях офіційних джерел. Реальність трохи інша – в результаті атаки постраждали нафтопереробні заводи, бітумний завод і військовий аеродром. Детальніше про успішну атаку дронів роз...

З Нетаньяху ізраїльтяни цілком можуть розібратися самі. А суду в Гаазі я порадив би звернути увагу на справжніх воєнних злочинців, - Невзлін

понеділок, 29 квітень 2024, 0:30

"За повідомленнями ЗМІ, Міжнародний кримінальний суд у Гаазі може вже цього тижня видати ордери на арешт Біньяміна Нетаньяху, міністра оборони Ізраїлю Йоава Галанта й начальника Генштабу Герці Халеві за нібито воєнні злочини в секторі Гази", - пише ізр...