Хіти тижня. Піковий період: Відомий астролог розповіла, що чекає Україну і Росію у 2018 році

2018 і 2019 роки будуть цікавими, але непростими.

Ілюстрація: astro-sirius.com.ua

Відомий астролог Тамара Глоба розповіла, що чекає Україну і Росію у 2018 році. Свій перший прогноз на наступний рік вона озвучила в інтерв'ю "Телепрограмі", повідомляють Патріоти України.

За її словами, 2018 і 2019 роки будуть цікавими, але непростими.

"Це буде час починань, фінансових знахідок. Вся світова грошова система буде переживати перебудову. Великі зміни будуть і в Україні. Люди почнуть мігрувати по країні. Будуть зміни, пов'язані з політикою та економікою, спроби знайти друзів нових і повернутися до старих", - пояснила вона.

У 2018 році, згідно з прогнозом, посиляться відносини Росії і світу.

Нові, стабільні часи для РФ астролог спрогнозувала на 2024 - 2025 роки. До цього часу світ буде розсипатися на співдружності і створювати їх знову.

"На початку весни очікується період, коли всі будуть вражати зброєю. З'явиться навіть небезпека передвоєнних дій. Але все застигне на піку. Йде час бурхливий і дуже цікавий для майбутнього. Але непростий для людей. Ми живемо в епоху змін. І вони будуть аж до 2024 року. Найбільш пікові роки - ті, що йдуть зараз: 2017-й, 2018-й, 2019-й", - розповіла Тамара Глоба.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Кубинські найманці ліквідували російського командира на Донеччині, - українські партизани

субота, 27 квітень 2024, 20:54

У суботу, 27 квітня, стало відомо, що на Донеччині кубинські найманці ліквідували свого російського командира. Про це повідомляє рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. Партизани зізнались, що російська військова влада не може контролювати най...

Навчально-тренувальний літак Як-52 збив ворожий дрон-розвідник над Одещиною - Бутусов (відео)

субота, 27 квітень 2024, 20:31

На Одещині поршневий навчально-тренувальний літак Як-52 збив російський дрон-розвідник. Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов у Telegram, передають Патріоти України. На оприлюднених відео показаний момент спуску ворожого розвідувального дрона на пара...