Хіти тижня. "Подивіться, хто клопотав про звільнення Штепи, і ви все зрозумієте", - Павло Правий

Сьогодні Ірма Крат захищає Штепу і вони вже разом на камери співають гімн і кричать «Слава Україні!».

Неля Штепа і активістка Ірма Крат. Фото: соцмережі.

Всім тим, хто розповідає про те, що в країні відбуваються несправедливі речі, адже з СІЗО випустили саму найлютішу сепаратистку Нелю Штепу, через яку розгорілося «вогнище» сепаратизму в Слов'янську, не завадило б знати, хто з відомих українців клопотав про її звільнення. Головний прихильник Штепи - пані Ірма Крат, саме та, яка закликає скидати Порошенко. Сама Ірма з тієї ж компанії «єврооптимістів» і «антикорупціонерів». Про це у своєму блозі пише блогер Павло Правий, передають Патріоти України.

Він нагадує, що Ірма Крат начебто перебувала в полоні у бойовиків. Говорили, що це інсценування, але Крат категорично заявляє, що її полон був справжнім, типу як в Савченко. Крат разом з Монтян - одна з ініціаторів Євромайдану, лідер «Жіночої сотні», але участь в Євромайдані вже нічого не означає, це доведено такими особистостями, як Парасюк, Мочанов, Богомолець, Ківа, Данилюк.

За словами блогера, сьогодні Крат захищає Штепу і вони вже разом на камери співають гімн України і кричать «Слава Україні». Крат - жінка, яку нібито викрали і катували сепаратисти. По ходу Штепі прийшов час вже давати Героя України, як і Савченко. Павло Правий зазначає, що хтось може сказати йому, що він «порохобот» і захищає інтереси президента. Блогер пояснює, що така його позиція пояснюється дуже просто - якщо проти Порошенка такі типи як Крат, Мочанов, Зімін-Соболєв, Тимошенко, Парасюк, Гриценко, Монтян, Найєм, Лещенко - то він діє за принципом «Хороші чоботи». «Не треба мені розповідати, що Порошенко такий-сякий. Сам знаю, що він далеко не ідеальний. Ідеали бувають тільки в чарівних снах. З кадрового питання маю багато заперечень, але, як лідеру українців альтернативи Порошенку сьогодні немає», - підсумував блогер.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

60 дронів атакували НПЗ та аеродроми. Снєгирьов: Там критична ситуація, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 1:45

Росіяни успішно відбили нічну атаку безпілотників. Але це лише у повідомленнях офіційних джерел. Реальність трохи інша – в результаті атаки постраждали нафтопереробні заводи, бітумний завод і військовий аеродром. Детальніше про успішну атаку дронів роз...