Хіти тижня. "Подивився спільний ефір Валентина Наливайченка та Міхеїла Саакашвілі", - Приходько

​Українські націоналісти збираються зустрічати Саакашвілі на кордоні

Патріоти України пропонують ознайомитись з публікацією журналіста та композитора Назара Приходько.

Цей ефір вирізнявся тим, що дискусія та меседжі, сформульовані обома політиками, були вкрай спокійними але дуже конструктивними. Себто все розкладено по полицях: подальший план дій, протидія тітушкам, яких вже готують для поїздки на КПП "Краківець" для створення противаги тим, хто поїде зустрічати Міхеїла, апеляція до міжнародного права в контексті громадянства, де чітко вказано, що НІХТО не може позбавити людину громадянства без її присутності в країні і без можливості власного захисту в суді.

Дуже цікавий факт з професійної діяльності прикордонників, навів Наливайченко, а саме: Якщо до кордону України наблизилася людина, яка каже, що до прикладу не має грошей, втратила паспорт, але є громадянином України і може це довести через родичів що проживають тут - прикордонник ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ з ними зв'язатися, пропустити людини і надати їй все необхідне - навіть юриста. так що оці всі заклики Ківи та інших про "стріляти" - остаточно перетворилися нпа "галімий" піар. ГА-ЛІ-МИЙ.

І наостанок скажу: так, Порошенко боїться НЕЗАЛЕЖНОЇ "третьої сили", яка здатна створити йому конкуренцію на майбутніх парламентських, а головне Президентських виборах. І я скажу - ось вона, лови Петре Олексійовичу! І ви думайте, я так вважаю один? Ні. Сьогодні вийшла стаття Ігоря Петренка під назвою "Порошенко готує другий термін і шукає собі "зручних" суперників". Так от говорячи про НЕзручних, Петренко зазначає наступне:

"У нас з'являється нова група, яка з кожним днем набирає популярності і сили. Ця група складається з таких політиків, як Валентин Наливайченко, Міхеїл Саакашвілі. Сюди ж можемо віднести і Сергія Лещенка, і всіх антикорупційних активістів, Віталія Шабуніна і так далі. Вони зараз намагаються домовлятися, досить так хвилеподібно. Воно і зрозуміло: чим більше людей, а всі вони дуже амбітні, тим важче домовитися. Але, в будь-якому випадку, це група, обриси якої видно сьогодні, і група, яка вже зараз намагається впливати на політику в державі. В принципі, вони розраховують на те, що посилення протистояння між Аваковим і Порошенком призведе до того, що виникне запит на "третю силу". Ось цією "третьою силою" вони й намагаються бути".

Додам, що не намагаються - а вже є. Все тільки починається. Побачимось на кордоні
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....