Хіти тижня. "Похоже, что Юрий Луценко сделал заявление, находясь в пьяном угаре после очередной попойки со своим кумом-собутыльником Порошенко", - Курченко

Дали шанс. "Кіндерсюрприз" Януковича у всю користується недолугою ситуацією, що склалася у Києві.

Фото: 112 Канал.Український олігарх Сергій Курченко прокоментував звинувачення у фінансуванні екс-голови Одеської ОДА, екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі. Видання «Комсомольська правда в Україні» наводить заяву прес-служби біглого бізнесмена, передають Патріоти України.

«5 декабря в Верховной Раде Украины Генеральный прокурор Юрий Луценко безответственно заявил, что Сергей Курченко финансировал протесты Михаила Саакашвили, направленные на свержение существующей власти. Саакашвили не знаю и знать не хочу. А вот с Порошенко мы знакомы и очень даже хорошо», — йдеться у заяві олігарха.

Курченко стверджує, що в 2013 році купив у Петра Порошенка медіа-холдинг UMH group за 400 мільйонів доларів США (мажоритарним акціонером UMH був Борис Ложкін, офіційно у близьких до Порошенка структур на момент продажу було менше 5% в холдингу - ред.):

«По имеющейся у меня информации этот коррупционный жиробас после продажи не уплатил никаких налогов в бюджет Украины. Порошенко – обманщик и трус, потому и науськивает везде своего цепного цуцика Луценко».

Звинувачення у скоєнні злочину на адресу шановного бізнесмена на його думку не залишиться без відповіді:

«Похоже, что Юрий Луценко сделал заявление, находясь в пьяном угаре после очередной попойки со своим кумом-собутыльником Порошенко. Эта алкогольная парочка настолько достала всю нашу страну, весь народ и меня лично, что я подаю иск о защите чести и достоинства за распространение клеветы к Юрию Луценко».

Опублікував: Олександр Смаглюк


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....