Хіти тижня. Последний штрих к портрету "высокодуховной" матери русского оккупанта Агеева, - блогер (фото)

Світлана Агеєва, без сумніву, яскрава представниця російської агресивної зомбовати, яка підтримує кровожерливу політику Путіна.

Світлана Агеєва. Фото:http://gordonua.com

Як відомо, Світлана Агеєва, мати полоненого під Жолобком російського контрактника, виправдовує російську агресію на Донбасі. Чергове підтвердження цьому опубліковане в акаунті користувача Vitauskas у Twitter, передають Патріоти України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Марш на Харків в травні! Українцям підсунули страшну інформацію. Спецслужби РФ почали операцію - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:40

Російське військове командування сподівається знайти достатні ресурси (300 тис. мобілізованих) для проведення наступальної операції на Харків, пише Інститут вивчення війни. Схожі повідомлення просувають й інші джерела. Політолог та військовий аналітик ...

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...