Хіти тижня. Практично вся опозиція РФ висловилася за відновлення української юрисдикції над Кримом, - російський історик

За словами політика, це дуже позитивний момент, який дає можливість Україні сподіватися майже безкровно вирішити проблеми своєї територіальної цілісності.

Андрій Зубов. Фото:The Insider

На сьогоднішній день практично весь опозиційний табір Російської Федерації виступив за відновлення юрисдикції України над Кримом. Про це Обозревателю розповів російський історик, опозиційний політик Андрій Зубов, передають Патріоти України.

Він повідомив про те, що його власна партія - Партія народної свободи - виступала на підтримку Революції Гідності в Україні і демократичних вимог українського народу, пізніше засудила анексію Криму. "Так, спочатку ми пропонували якісь моделі, але потім стало зрозуміло, що всякі моделі - це дурниці, і насправді треба вирішувати питання дуже просто: вирішувати питання із застосуванням міжнародного права, оскільки це порушення територіальної цілісності".

За словами політика, ряд лідерів російської опозиції спочатку висловлювався проти анексії Криму лише в приватних бесідах, оскільки "вони боялися втратити популярність серед російських виборців", або заявляли про це публічно, але з великою кількістю застережень.

"І раптом все змінилося [...] Практично вся опозиція зараз висловилася за відновлення української юрисдикції над Кримом", - констатував Зубов.

"Те, що відбувається еволюція до міжнародного права від міжнародної сили - це дуже позитивний момент, який дає можливість Україні сподіватися майже безкровно вирішити проблеми своєї територіальної цілісності, а нам, людям, які розуміють що до чого, звільнитися від цієї морально нескінченно важкої ноші, яку на нас звалив пан Путін", - підсумував опозиціонер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 23:01

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...