Хіти тижня. Про бидло-туристів і не тільки (відео 16+)

Це відео покаже всім бидло-туристам, як вони виглядають з боку, відпочиваючи за кордоном. І може хоча б сота частина змінить свою поведінку, будучи на морях.

Відео опублікували на сторінці LIFE в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

Всі, хто впізнав себе в цьому відео, всі хто «квасить» з 10 ранку, хто ходить в плавках в ресторан, хто лапает фрукти і солодощі своїми руками, тільки що вийшовши з туалету, всім хто ірже як кінь, о 2 годині ночі ломиться до себе в номер.

Спасибі всім, хто піклується про лежаки готелю, щоб вони не вигоріли на сонці, вкриваючи дбайливо вночі своїми рушниками, спасибі всім, хто піклується про комах на території готелю, підгодовуючи їх навіть в номерах, всім вам величезне спасибі! Ви робите відпочинок туристів незабутнім. Молодці, так тримати!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...