Хіти тижня. Про те, як російські "погранці" на КП бандерівщину розвели

Історія від Сергія Запорожського розповідає, як російське нехлюйство та байдужість працюють як вакцина від "руцкаго міра".

Патріоти України пропонують пряму мову автора.

Є у мене в Харкові тітка. Вирішила вона заощадити 1200 гривень і відправитися в Москву на автобусі. Я її попереджав, що на кордоні її чекає російське пекло. Інформацією володів. Не послухала мене тітка.

Вчора вона о 19.00 виїхала з Харкова і о 20.00 автобус був на кордоні. Попереду було 7 автобусів. Українські прикордонники пропустили 8 автобусів за 1 годину 45 хвилин.

А далі тітку чекав "русскій мір".

До речі, вона у мене не бандерівка. Леніна в Харкові охороняла, Кернеса славить... Я, звичайно, роботу із нею веду, по роззомбуванню, але треба визнати, що реалії "русскага міра" роззомбовують найкраще.

І минулої ночі сеанс раззомбування був просто шикарний.

Ці 8 автобусів простояли перед російським кордоном з 21.45 до 5.15. Тупо простояли. Потім почали перевіряти. Теж досить швидко.

І саме про це я попереджав тітку. Я знав, що російські прикордонники роблять просто западло. Спеціально знущаються. Безумовно, не самі. Є наказ згори.

І якби ж то, в цих автобусах були львів'яни. Але там же був харківський "русскій мір". Брати і сестри.

Загалом, тітка дещо зрозуміла. Уже без моїх слів. Спасибі, російським прикордонникам. Вони працюють на нас. На бандерівців.

Сергій ЗАПОРІЗЬКИЙ

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...