Хіти тижня. "Публічний дім на вигулі", "Зараз точно 2017 piк?", - мережа регоче з "концерту майбуття" з Миколаєва (фото)

У мережі сміються над концертом, у якому був просто "Фантастичний проект з набором пісень "Арлекино", "Первым делом самолеты" та іншого калу".

У мережі висміяли вуличний концерт у Миколаївській області, організований до її 80-річчя. Шоу, яке отримало назву "Крізь минуле в майбуття", викликало у інтернет-користувачів усілякі асоціації, крім запропонованих назвою.

Знімками з заходу поділився Facebook-паблік "Рагу.лі". "Обозреватель" дослівно цитує автора поста та його коментарі до фотографій.


"Так виглядає "Крізь минуле в майбуття", якщо дивитися очима колективу Миколаївського художнього російського драматичного театру. Драматичного? Драми не бачу, бачу сюр", - прокоментував автор.

"Очевидно, що автори вважають, що до утворення Миколаївської області там не було геть нічого, тому ж задумали такий фантастичний проект з набором пісень "Арлекино", "Первым делом самолеты" та іншого калу", - наголошується у коментарі.

"Дуже дивне дійство. У драми нема власної сцени? Чого вони на вулиці оце все... І колоски паперові... Ну так, совок проглядається", - зазначили в обговореннях.

"Я вибачаюсь, дозвольте запитати, зараз точно 2017 piк?", "Ну сюр не сюр, а публічний дім на вигулі", - стали іронізувати інші.

Джерело: "Обозреватель"
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Експерт розповів, чи можна бюджетно відпочити в Монако

вівторок, 16 квітень 2024, 21:30

"Бюджетно" і "Монако" – це не ті слова, які зазвичай зустрічаються поруч одне з одним, враховуючи, що в крихітному князівстві на Лазурному березі мешкає більше мільярдерів на квадратний метр, ніж деінде ще у світі. Проте в цьому місці, повному грошей, ...

"Не просто повідомлення про в'їзд в область": Активісти пофарбували стелу на в'їзді в Донецьку область із написами захисників, в соцмережах відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 20:27

Активісти пофарбували стелу на в'їзді в Донецьку область, на якій роками військові залишали автографи. Відео опублікували на Instagram-сторінці "Типичный Покровск | Донбасс" 14 квітня, передають Патріоти України. Волонтери познімали наклейки й зафарбув...